Što sve prestaju raditi kada nas osvoje Objavljeno: 09.01.2017 11:14
Pogledano: 470 puta

Što sve prestaju raditi kada nas osvoje

Što smo sve radile da ga osvojimo? Kako se on ponašao kada nas je osvajao? Priznajte da ste ponašali neuobičajeno, drugačije i energičnije. Nakon nekog vremena adrenalin splasne i vraćamo se rutini i starim navikama. Nema više svakodnevnog depiliranja, šminkanja, kupovanja seksi rublja, odgađanja svakodnevnih obaveza samo da bismo bile s njim. No što je s muškarcima?

Držanje partnerice za ruku – u početku veze držati se za ruke najjednostavniji je čin iskazivanja ljubavi, ali ne traje dugo. Nakon nekog vremena izgubi se potreba za takvom prisnošću. Banalnost dodira rukom gubi značaj, a itekako je važna.

S godinama muškarci gube zaštitnički osjećaj prema ženi, naime čin osvajanja i jednom izrečeno da, pristanak je koji u njima zadovoljava osjećaj uspjeha. I tu prestaje svaki novi pokušaj osvajanja.

Otvaranje vrata – šarmerski i džentlmenski čin koji osvaja svaku ženu no nakon nekog vremena prestaje. U početku su nam željeli pokloniti cijeli svijet da bi nam pokazali naklonost. Otvaranje vrata osobi koju volite i do koje vam je stalo, čin je naklonosti i poštovanja. Svaka će žena priznati, koliko god ona samostalna i samosvjesna bila da je takva gesta jedna od najljepših iskaza poštovanja prema njoj. Ništa drugačije nije s udanim damama, dapače upravo u braku svaki muškarac treba ostati gospodin do kraja.

Putovanja – zajednička putovanja najčešće se događaju u početku veze i braka. Probudit će se osjećaj zaljubljenosti, poriv za novim upoznavanjem karaktera osobe koju volimo i najvažnije od svega zbližiti partnere. No kada dođu djeca i zasićenost veze i putovanja gube svoj značaj. Iznenadite svoju partnericu i poklonite joj nezaboravan vikend u dvoje. Istraživanja su pokazala da upravo žene planiraju putovanja, a muškarci ih smatraju gnjavažom. Promijenite to.

Higijena – tuširanje, parfemi i kreme, gelovi za kosu, besprijekorna odjeća i čisti stan? Zvuči poznato? Više ne. U početku pristaju na sve kompromise. No mi očekujemo higijenu i čistoću svaki dan. Mirisan, čist i uredan kompromisi su na koje svaki muškaraca pristaje na početku veze ili točnije tijekom procesa osvajanja. Zašto ne zauvijek?

Iznenađenja – ruža, čokolada, vino, rublje, večera, izlazak. Se su to bila početnička osvajanja bez najave, ali su izgubila svoj sjaj. Volimo iznenađenja i zašto prestati s njima?

Povezane teme:

Tko su zavodnici zodijaka?

Tko su zavodnici zodijaka?

Horoskop nas uvelike određuje, kao što čovjeka određuju njegove životne vrijednosti i područja ličnosti, tako horoskopski znakovi određuju neke naše tipične osobine. Donosimo vam najveće ljubavnike zo...

Pročitaj više
Veliki ljubavni godišnji horoskop za 2017.

Veliki ljubavni godišnji horoskop za 2017.

Sve je zapisano u zvijezdama?! Mnogi od nas vjeruju u astrologiju ili nam bar olakšava životne situacije. Da bismo znali što trebamo u nekoj situaciji poduzeti, važno je prvo upoznati sebe. Donijeti o...

Pročitaj više
Kako reći partneru da ste trudni

Kako reći partneru da ste trudni

Svaki dio života, donosi niz događaja koji nam urežu za cijeli život. Prvi poljubac, seks, vjenčanje, smrt voljene osobe ili rođenje događaji su koji ostaju u pamćenju. Vrlo često ne znamo kako će par...

Pročitaj više
Što nam je važno u vezi?

Što nam je važno u vezi?

Muškarcima često znamo prigovarati da nikada ne učine ono što smo si zamislile, što mislimo da oni trebaju znati. Pa im stalno prigovaramo da nas nikada ne slušaju i ne obraćaju pažnju. Donosimo nekol...

Pročitaj više

Astrologija i Tarot

Astrologija

SUPER OGLASI

NOVI ČLANCI

Tko su zavodnici zodijaka?
Horoskop nas uvelike određuje, kao što čovjeka određuju njegove životne vrijedno...
Što sve prestaju raditi kada nas osvoje
Što smo sve radile da ga osvojimo? Kako se on ponašao kada nas je osvajao? Prizn...
Neugodnosti, neugodnosti i seks
Nimalo ugodno nije kada nam se tijekom seksa dogode neke nepredviđene stvari. Po...
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Više informacija