Što sve prestaju raditi kada nas osvoje Objavljeno: 09.01.2017 11:14
Pogledano: 778 puta

Što sve prestaju raditi kada nas osvoje

Što smo sve radile da ga osvojimo? Kako se on ponašao kada nas je osvajao? Priznajte da ste ponašali neuobičajeno, drugačije i energičnije. Nakon nekog vremena adrenalin splasne i vraćamo se rutini i starim navikama. Nema više svakodnevnog depiliranja, šminkanja, kupovanja seksi rublja, odgađanja svakodnevnih obaveza samo da bismo bile s njim. No što je s muškarcima?

Držanje partnerice za ruku – u početku veze držati se za ruke najjednostavniji je čin iskazivanja ljubavi, ali ne traje dugo. Nakon nekog vremena izgubi se potreba za takvom prisnošću. Banalnost dodira rukom gubi značaj, a itekako je važna.

S godinama muškarci gube zaštitnički osjećaj prema ženi, naime čin osvajanja i jednom izrečeno da, pristanak je koji u njima zadovoljava osjećaj uspjeha. I tu prestaje svaki novi pokušaj osvajanja.

Otvaranje vrata – šarmerski i džentlmenski čin koji osvaja svaku ženu no nakon nekog vremena prestaje. U početku su nam željeli pokloniti cijeli svijet da bi nam pokazali naklonost. Otvaranje vrata osobi koju volite i do koje vam je stalo, čin je naklonosti i poštovanja. Svaka će žena priznati, koliko god ona samostalna i samosvjesna bila da je takva gesta jedna od najljepših iskaza poštovanja prema njoj. Ništa drugačije nije s udanim damama, dapače upravo u braku svaki muškarac treba ostati gospodin do kraja.

Putovanja – zajednička putovanja najčešće se događaju u početku veze i braka. Probudit će se osjećaj zaljubljenosti, poriv za novim upoznavanjem karaktera osobe koju volimo i najvažnije od svega zbližiti partnere. No kada dođu djeca i zasićenost veze i putovanja gube svoj značaj. Iznenadite svoju partnericu i poklonite joj nezaboravan vikend u dvoje. Istraživanja su pokazala da upravo žene planiraju putovanja, a muškarci ih smatraju gnjavažom. Promijenite to.

Higijena – tuširanje, parfemi i kreme, gelovi za kosu, besprijekorna odjeća i čisti stan? Zvuči poznato? Više ne. U početku pristaju na sve kompromise. No mi očekujemo higijenu i čistoću svaki dan. Mirisan, čist i uredan kompromisi su na koje svaki muškaraca pristaje na početku veze ili točnije tijekom procesa osvajanja. Zašto ne zauvijek?

Iznenađenja – ruža, čokolada, vino, rublje, večera, izlazak. Se su to bila početnička osvajanja bez najave, ali su izgubila svoj sjaj. Volimo iznenađenja i zašto prestati s njima?

Povezane teme:

Nije prebolio bivšu? Kako znati…

Nije prebolio bivšu? Kako znati…

Postoje ljudi koji bol nakon prekida liječe novom vezom. Ponekad takvi odnosi mogu biti prilično komplicirani te završiti neuspješno, no ponekad se iz takvog odnosa može razviti i nešto nevjerojatno. ...

Pročitaj više
Kako prepoznati da mu više nije stalo?

Kako prepoznati da mu više nije stalo?

Ljubav ne poznaje granice. Vrlo često ulazimo u vezu neobavezno, no to onda nakon nekog vremena vrlo često postaje ozbiljna stvar. „Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu....

Pročitaj više
Tko su zavodnici zodijaka?

Tko su zavodnici zodijaka?

Horoskop nas uvelike određuje, kao što čovjeka određuju njegove životne vrijednosti i područja ličnosti, tako horoskopski znakovi određuju neke naše tipične osobine. Donosimo vam najveće ljubavnike zo...

Pročitaj više
Veliki ljubavni godišnji horoskop za 2017.

Veliki ljubavni godišnji horoskop za 2017.

Sve je zapisano u zvijezdama?! Mnogi od nas vjeruju u astrologiju ili nam bar olakšava životne situacije. Da bismo znali što trebamo u nekoj situaciji poduzeti, važno je prvo upoznati sebe. Donijeti o...

Pročitaj više

Agencija za Upoznavanje

Agencija za upoznavanje

SUPER OGLASI

Druženje
Javi mi se ako si za druženje, tvoj prostor ili hotel. Ne zaboravi ...
Veza, ljubav, brak
Tražim iskrenu mušku osobu za vezu / brak. Šifra 3 BH Telecom: ...
Tražim muškarca za seks
Tražim muškarca sa dobrim alatom za seks. Godine nebitne. Kada nazo...

NOVI ČLANCI

Ženski uzdisaji, što zapravo znače?
Svaka je žena barem jednom odglumila orgazam kako ne bi povrijedila partnerove o...
Zašto vole naše orgazme?
U seksu oba partnera trebaju uživati i doživjeti vrhunac. Uvrijeđeno je mišljenj...
Činjenice o vagini, želite ih znati?
Da bi seks bio uspješan, važno je znati nekoliko činjenica o samoj filozofiji se...
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Više informacija