Ne bih trebala 1 dio

Ne bih trebala 1 dio

Ne bih ti trebala reći. Znam da ne bih trebala pričati o tome. Znam da je jedini razlog zašto smo uspjevali izbjeći prekoračenje linije je to što nikada ne kažemo to onako kako treba. Ali jebeno te želim. Željela sam te otkad sam te upoznala na poslu prije četiri godine. U početku sam te se tako bojala jer si bila zapanjujuća. Nešto kao, jebeno dobro i lijepo. Tvoje tijelo je savršeno. Znam da misliš da trebaš smršavjeti ili što već, ali mislim da je to sranje. Gledam tvoje tijelo, tvoje dupe, tvoje obline i činiš me napaljenom. Ali udata si. Da nisi, mislim da bih već odavno napravila potez.
Nije da se radi o njemu. I on je jako seksi. Ali radi se o tebi, Jasmina. Poznajemo se dovoljno da sumnjam da bi me pod pravim okolnostima poljubila. Mislim da oboje primjećujemo ono kad se družimo i kad sjedimo dovoljno blizu da se uvijek dodirujemo čak i kad ima dovoljno prostora između nas. Ti si inače tip osobe čija je energija koketna po prirodi i u mojim trenucima sumnje pitam se je li sve ovo stvarno. No, kako smo se zbližavali postajala sam sve sigurnija da nije sve samo u mojoj glavi.
Ipak, nastojim biti oprezna. Pokušavam biti puna poštovanja. Ne želim stvarati probleme s tvojim brakom i ne znam kakav je muškarac tvoj suprug. Ako sam nešto naučila iz svog kratkog boravka na stranici za upoznavanje, to je da su mnogi muškarci voljni dopustiti svojim ženama da imaju partnera. Je li on takav tip?
Što bi on pomislio da odeš kući i kažeš mu da se nešto dogodilo među nama? Bi li bio ljut? Ili bi želio znati više? Bi li htio čuti o tome kako si me natjerala da svršim? Bi li mu bilo teško samo pomisliti na to? Bi li ti možda rekao da me pozoveš?
Voljela bih da mogu znati da je u redu dodirnuti te, poljubiti, jebati se s tobom onako kako želim, ili znati da je vrijeme da odustanem od tog sanjarenja.
Do tada ne mogu prestati razmišljati o tome kakav bi bio osjećaj poljubiti te. Bilo je toliko pripitih trenutaka pokraj tebe na kauču kad sam bila toliko sigurna da smo oboje to htjeli. Bilo bi tako lako samo gurnuti ruku uz tvoju nogu, nježno pritisnuti moje usne na tvoje. Ali također sumnjam da ni jedna od nas ne bi imala volje prestati. Znam da ako to učinim, onda bismo se ogolili, pa bismo se ševili. I to bi promijenilo sve, u našem prijateljstvu i u tvom braku. To je loša ideja. Znam to. Ali to ne znači da te ne želim.
Kad ste zatražila da dođeš, sve se osjećalo savršeno normalno. Zvali smo jedno drugo na druženje nakon posla desetke puta tijekom godine. Dugovala sam ti rođendansko piće pa sam vodku izvadila već kad si pokucali na vrata. Natočila sam ti čašu, kao i obično.
„Kako ti je protekao rođendan? " Pitala sam. „Jeste li ti i Cane učinili nešto posebno? "
„Bilo je sjajno", odgovorila si. „Odveo me na sushi u novi restoran, a nakon toga smo imali super vruć seks. "
„O da? " Osjećala sam kako sam se malo zacrvenila. Obično nismo ulazili u specifičnosti svog seksualnog života. (Iako si mi govorila da želiš sve detalje sljedeći put kad sam spavala s nekim. )
„Da. Nakon što mi je dao rođendanski poklon, bila sam jako uzbuđena i završili smo tako što me je jebao u kuhinji. ”
Završila sam miješanje pića i krenula u dnevnu sobu, nadajući se da mi ne možeš vidjeti crvenilo na licu.
„Pa, vruće je", rekla sam. Ja sam sjela na kauč, a ti si kraj mene, toliko blizu da su nam noge bile pritisnute jedna o drugu.
„Želiš li znati koji mi je rođendanski poklon dao? ”

Pitala sam se želim li to znati. Pretpostavljala sam da je to neka nova seksualna igračka i nisam bio sigurna mogu li izdržati mnogo više detalja, a i dalje se držati pod kontrolom. Ali nisam mogla smisliti drugi izgovor zašto ne želim znati.
„Uh, naravno", odgovorila sam.
„Dao mi je ulaznicu za dvoranu. " Gledala si me s iščekivanjem. Nisam imala pojma kako odgovoriti. Želudac mi se uvio u čvorove ljubomore pri pomisli da će netko drugi doživjeti ono što sam toliko očajnički željela imati.
„Oh, stvarno? Vau, imaš li na umu već nekog momka? ” Upitala sam pokušavajući zvučati ležerno. Pitala sam se je li to možda tvoj šef. Upoznala sam ga prije i definitivno je bio seksi.
„Tko je rekao da je on moj tip? " upitala si ližući si donju usnu.
„Oh, samo sam pretpostavila.. " Zaustavila sam se. Podigla si obrve prema meni, zaigrano me udarivši po ruci.
„Što je ovo? - Gospođica ? Gospođica „Dobra poanta. ” Nervozno sam se nasmijala. „Dakle, radi se o ženi sa kojom želiš iskoristiti svoju ulaznicu? "
„Cane mi je zapravo dao posebne uvjete. To je samo za jednu ženu. On zna da postoji samo jedna žena s kojom sam ikada ozbiljno razmišljala da spavam. "
Duboko sam udahnula, mozak mi je brzo pregledavao svaku ženu za koju sam čula da si je spomenula. Na trenutak sam se zapitala mogu li to biti ja, ali nisam si mogla dopustiti da se uzbudim pri toj pomisli.
„Vau.. pa tko je sretnica? " Upitala sam, pokušavajući uspostaviti kontakt očima.
Prešla si prstom po mojoj goloj ruci i odmah sam se naježila.
„Ti zapravo nisi tako naivna, zar ne Majo? " pitala si.
„Ja.. kako to misliš? " Nervozno sam zagrizla donju usnu, a srce mi je ubrzano kucalo.
„ Pa to si ti. Očito. "
Mozak mi se činio kao da je potopljen pod vodu. Zamuckivala sam, pokušavajući se snaći.
„Želiš.. on bi.. hm.. wow.. " Uzela si moju ruku u svoju i nježno je pomilovala.
„Pogledaj me, Majo", rekla si šapatom. „Želim te. I mislim da i ti mene želiš. Nikada nisam bila znatiželjna o nekoj drugoj ženi prije tebe, ali kad sam s tobom sve o čemu mogu razmišljati je da te više dodirujem, ljubim, da se osjećamo obje dobro. “
Zastala si i duboko udahnula. „Da li je možda za tebe krivo što sam ti rekla? " upitala si, sumnja ti je odjednom zamaglila lice.

„Bože, ne", odgovorila sam bez razmišljanja. „Ne, nisi nimalo u krivu. I ja to osjećam kad smo zajedno. Oduvijek sam te željela. "
„Dobro", rekla si, nagnuvši se, usnama gotovo opipavši moje.
„Čekaj", rekla sam. „Čekaj samo trenutak. Ja samo.. Moram se obraditi na sekundu, u redu? ”
Obrve su ti se naborale i jače si mi stisnula ruku. „Naravno. "
Odvratila sam pogled od tebe, pokušavajući razbistriti glavu. „Jesi li zaista sigurni da je Cane u redu s ovim? " Pitala sam. „Ne želim učiniti ništa što bi moglo narušiti naše prijateljstvo ili tvoj brak. Tako sam zabrinuta da ću nešto sjebati. ”
„Majo, naše prijateljstvo je čvrsto. Uvijek ćeš biti jedna od mojih najboljih prijateljica. A što se tiče Caneta.. ” Nasmiješila si mi se i pustila moju ruku, onda si posegnula za torbicom. Izvukla si telefon i dodirnula ekran nekoliko puta prije nego što si ga spustila na stolić. Čula sam kako zvoni. Nakon dva zvonjenja čula sam njegov glas.
„Hej, dušo", rekao je. „Što se događa? Mislio sam da ideš kod Maje večeras? "
„Evo sjedim kod nje", odgovorila si. „Upravo sam joj rekla za tvoj poklon. " Pogledala si me sa seksi smiješkom.
„Pa što misli o tome? " upitao je. Pustila si mi jednu ruku do koljena i stisnula je.
„Još uvijek razmišlja. Ali mislila sam da bi bilo najbolje da izravno od tebe čuje da se slažeš s tim. Rekla mi je da ne želi stvarati probleme u našem braku. Oh, usput na zvučniku si. "
„Hej, Majo! " On je rekao. „Pa, da li ti je ovo prihvatljivo što ti je Jasmina rekla? "
„Da, naravno. Moj um je nekako ispuhan, ali na dobar način. ” Gledala sam te, dopuštajući svojim očima da idu gore -dolje po tvom tijelu na način na koji sebi dosad nisam dopuštala. „Tako je seksi", dodala sam.
„Zaista jest", rekao je. „ Drago mi je da je to u redu i ćete se vas dvije dobro zabaviti. "
„Jesi li siguran da ti to odgovara? " Pitala sam.
„100% siguran", odgovorio je. Podigla si obrvu prema meni i kimnula sam.
„U redu, hvala dušo", rekla si. „Nazvat ću te kasnije. "
Rekao je bok, a ti si sklonila telefon.
„Dakle.. " rekla si.
Dopustivši da sve moje sumnje nestanu, posegnula sam za tobom, gurnuvši jednu ruku ispod tvoje majice da te zgrabim za struk i povučem prema sebi. Moje su usne bile na tvojim prije nego što sam uopće odlučila poljubiti te. Bile su tako meke, a poljubac tako nježan. Tvoje su se ruke zaplele u moju kosu, nježno me povlačeći i jauknula sam ti u usne.

„Bože, to se osjeća čak i bolje nego što sam zamišljala", rekla sam. Sjedila si zavaljena unatrag, rukama mi prelazeći po cijelom tijelu.
„Znači, maštala si o meni? " pitala si. Pocrvenila sam. „Nemoj se sramiti. Jedini razlog zašto je Cane znao što želim za rođendan je taj što sam stalno govorila o tome koliko si seksi. Znaš, i ja sam maštala o nama. "
Kad si me poljubila u vrat, osjetila sam nalet topline po cijelom tijelu. „Stalno mislim na tebe", prošaptala sam.
„Reci mi", rekla si dok si mi sisala ključnu kost. „Nedavno sam razmišljala o tome kada smo zadnji put bile ovdje i gledale smo film s onom scenom seksa, a ti si mi se sve više približavala. Mislila sam da ćeš mi sjesti u krilo. Pokušavala sam izbjeći da te pogledam jer sam bila toliko zabrinuta da ćeš moždai reći koliko te jako želim. ”
„Mogla bih", rekla si dok ti se jezik spuštao niže. "Nastavi.. "
„Zamišljala sam što bi se dogodilo da sam te, te noći samo privukla sebi u krilo i poljubila. Da sam ti skinula majicu da bih dobro pogledala tvoje grudi koje sam mjerkala cijelu noć. Da sam ti kliznula rukom uz bedro, gurnula ti ruku u gaćice. Bi li za mene bila mokra? ” Pitala sam.
„Bože, da naravno", prosiktala si.
„Tada, ili sada? "
„Oboje", odgovorila si.
„Dokaži mi", rekla sam gledajući te pravo u oči. Sada sam se osjećala potpuno u svom elementu kad sam znala da su moje sumnje bile točne. Stajala si otkopčanih i uskih traperica. Nisam mogla odvojiti oči. Htjela sam uzeti svaki centimetar tebe, da napokon vidim ono o čemu sam toliko dugo maštala. Spustila si ih preko svojih savršenih bokova, a zatim posegnula za mojom rukom, vodeći je u svoje crne gaćice.
„Jebi ga", dahtala sam, a prsti su mi klizili po tvojoj vlažnosti. „Jebi, jebi, jebi, Jasminu. Toliko jako želiš? " Samo si kimnula.
Kad sam pustila da ti prsti klize po klitorisu, koljena su ti se savila. Uhvatila sam te, nježno te vukući na kauč. Položila sam te, skidajući ti gaćice dok sam se spuštala u tvoje međunožje. Zgrabila si majicu i odbacila je preko glave, a zatim si otkopčala grudnjak.
Oči su mi bile prilijepljene na tvoje grudi dok si odbacivala grudnjak. Usta su mi zaslinila pri pogledu na tvoje pune grudi i tvoje tvrde bradavice. Oblizala sam si usne.
„Isuse", rekla sam, zaronivši glavu da uzmem jednu od tvojih prekrasnih smeđih bradavica u usta. Stenjala si, a moju je macu preplavio val vlage. Lizala sam i nježno grickala jednu bradavicu dok sam drugu valjala među prstima. Kukovi su ti se podigli s kauča, očajnički tražeći kontakt.
„Molim te, Majo", cvilila si.
„Molim, što? " Zadirkivala sam te.
„Molim te, dodirni me", preklinjala si. „Što ako te ne želim dodirnuti? " Upitala sam, tiho stisnuvši jednu bradavicu.
„Onda si lažljivica", odgovorila si mučno.
„Ne", rekla sam. „Mislim, što ako te umjesto toga želim okusiti? " Ispustila si napeto cviljenje i kimnula dok sam ti širila noge. Davala sam ti nježne poljupce, počevši od tvojih koljena i sve bliže i bliže tvom središtu međunožja. Zaljubila sam se u tvoj sinoćnji okus, Jasmina. Toliko je jebeno dobro da ne mogu prestati razmišljati o tome koliko jebeno dobar okus imaš. Ne mogu dočekati kad ću ga ponovno okusiti. Ili ako ga ponovno okusim, pretpostavljam. Jer koliko god sinoć bila seksi, koliko god sam te voljela tjerati da mi svršavaš na jeziku i osjećati kako su me tvoji prsti savršeno ispunili, prije tvog odlaska nismo razgovarali je li to stvar za jednu noć ili ćemo dobiti priliku za ponovnu igru. Svakako se nadam da je ovo posljednje jer ima još toliko toga što ti želim učiniti. Nadam se da i ti.

Podijeli:

Povezane teme

Moja nova cimerica

Moja cimerica je kurva. Ne mislim pri tome da je "laka" cura, radodajka, lokalna droca, drolja, kurvica, flundra ili fufa. Martina je baš prostitutka. Dugo joj nisam htio reći što sam otkrio, ali m...

Pročitaj više

Dosadno predavanje

Pušio sam cigaretu za cigaretom ispred zgrade fakulteta. Kava mi je bila na podu. To mi je bila druga kava. Prvu sam popio nešto prije šest sati ujutro. Svako jutro probudim se oko pet sati kako bi...

Pročitaj više

Moja ujna ne zna reći ne

Kada krenu ljetni praznici mama i tata me uvijek spakiraju i pošalju na bus do maminog starijeg brata i njegove nove žene Ingrid. Moj ujak Matko je nedavno navršio okruglih 50 godina, a njegova dru...

Pročitaj više

Trudnica na masaži

Bokić svima, moje ime je Miška! Imam 22 godine i trudna sam nešto više od 6 mjeseci. Baš sam uzbuđena! To je moja prva bebica, a mom dečku Janu druga. Zalomilo mu se dijete kada je bio u srednjoj š...

Pročitaj više

Prekršio sam kućni red

Nesreća nikada ne dolazi sama. Barem tako kaže moja baba Anka. Želio bih se predstaviti na početku i reći svoje pravo ime. Zovem se Nikša i imam dvadeset godina. Visok sam, dobro građen, sportaš u ...

Pročitaj više

TELEFONSKI SEX UŽIVO

SUPER OGLASI OSOBNI KONTAKTI

NAJNOVIJI ČLANCI

Moja nova cimerica

Moja cimerica je kurva. Ne mislim pri tome da je "laka" cura, radodajka, lokalna droca, drolja, kurvica, flundra ili fufa. Martina je baš prostitutka. Dugo joj nisam htio reći što sam otkrio, ali me je ta tajna izjedala. Nakon tri tjedna, odlučio sam prekinuti šutnju i suočiti se s njom. Sjeo sam...

Pročitaj više

Kupio sam joj sladoled

U to vrijeme sam bio zaposlen kao trgovački putnik jedne prilično ugledne firme. Obilazio sam okolne države i posjećivao našu mrežu prodavaonica. Pošto sam bio svježe oženjen uvijek sam s nestrpljenjem čekao trenutak povratka kući. Nije mi padalo na pamet da ulazim u bilo kakve usputne avanture i ti...

Pročitaj više

Dosadno predavanje

Pušio sam cigaretu za cigaretom ispred zgrade fakulteta. Kava mi je bila na podu. To mi je bila druga kava. Prvu sam popio nešto prije šest sati ujutro. Svako jutro probudim se oko pet sati kako bih mogao kratko vježbati i obilno doručkovati. Takvu mi je navika usadila mama. Sada sam u Zagrebu do...

Pročitaj više

Najnoviji forum postovi

Korištenjem ove web stranice pristajete na korištenje kolačića. OK Saznaj više