Neugodnosti, neugodnosti i seks Objavljeno: 09.01.2017 11:13
Pogledano: 4542 puta

Neugodnosti, neugodnosti i seks

Nimalo ugodno nije kada nam se tijekom seksa dogode neke nepredviđene stvari. Pomalo osjećamo sram i imamo osjećaj da „ubijamo“ romantiku. No, nismo jednine i da vrlo su česte. Donosimo nekoliko neugodnosti koji se baš svima jedanput dogode.

Nespretnost i seks
Slučajan udarac glavom u krevet, slučajno čupanje kose, udarac laktom u oko, samo su neke od neugodnosti koje se mogu dogoditi tijekom seksa. Ne treba na to posebno obraćati pozornost i brinuti se, to se svakom događa.

Pun mjehur
Za većinu ljudi, ne postoji gore vrijeme za stiskanje mjehura nego tijekom seksa. No ljudi to svejedno čine – stišću i trpe bolan seks jer ne žele prestati i otići u toalet. Stručnjaci i medicinska struka ozbiljno upozoravaju na zdravstvene posljedice. Otiđite u kupaonicu, obavite svoje i uživajte u seksu bez bolova.

Čudni zvukovi
Znojna tijela proizvode čudne zvukovi koji su i pomalo smiješni, ali i pomalo sramotni. Ako mislite da se to nikome drugom ne događa nego samo vama, jako se varate. To je potpuno normalna stvar i zaista ne trebate brinuti oko toga.

Neugodan zadah iz usta
Ne zvuči nimalo seksi, ali i to se događa, posebno ako ste se zavukli među plahte odmah nakon večere. Sve je to normalno. Ne morate se prisiljavati da udišete njegov loš zadah, kao ni on vaš. Jednostavno operite zubiće prije seksa (ako ste u mogućnosti) ili uvijek u rezervi imajte paketić žvakaćih guma za sebe i partnera. Stvar riješena.

Ispuštanje vjetrova
Da, i ovo se događa tijekom seksa. Nije ugodno, ali nije ni smak svijeta. Najprije morate biti svjesni da je seks fizička aktivnost i da se zbog toga u tijelo muškarca, a posebno žene, može uvući višak zraka. Rezultat toga je ispuštanje vjetrova, ali i popratna sramota te neugodnost. Okrenite na šalu i nasmijte se.

Povezane teme:

Zašto muškarci vole „zločeste“ djevojke?

Zašto muškarci vole „zločeste“ djevojke?

Jeste li se ikada zapitali zašto baš ona? Zašto baš „b-i-t-c-h“ djevojka? Muškarcima su privlačnije djevojke za kojima moraju juriti, one nedostižne, to je prvi razlog. Ne privlače ih romantičarke i o...

Pročitaj više
Ženski uzdisaji, što zapravo znače?

Ženski uzdisaji, što zapravo znače?

Svaka je žena barem jednom odglumila orgazam kako ne bi povrijedila partnerove osjećaje. Novija istraživanja pokazuju kako uzdisaju u krevetu nisu povezani s jačinom i doživljajem orgazma, već uz igru...

Pročitaj više
Zašto vole naše orgazme?

Zašto vole naše orgazme?

U seksu oba partnera trebaju uživati i doživjeti vrhunac. Uvrijeđeno je mišljenje o muškarcima da im je važan samo njihov užitak i da ne uzimaju u obzir naše osjećaje. Ovim ćemo činjenicama pobiti taj...

Pročitaj više
Činjenice o vagini, želite ih znati?

Činjenice o vagini, želite ih znati?

Da bi seks bio uspješan, važno je znati nekoliko činjenica o samoj filozofiji seksa, muškom spolnom organu, ali i ženskom. Brojna su istraživanja provedena o seksu, koja poza dovodi do vrhunca, kako p...

Pročitaj više

SUPER OGLASI

NOVI ČLANCI

Zašto muškarci vole „zločeste“ djevojke?
Jeste li se ikada zapitali zašto baš ona? Zašto baš „b-i-t-c-h“ djevojka? Muškar...
Sugar Babies
Jeste li se ikada zapitali odakle mladim lijepim curama skupa odjeća, odlasci na...
Sugar momma, da ili ne?
Jeste li se ikada zapitali koje je značenje ove fraze? U novije vrijeme vrlo je ...
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Više informacija