Zašto vole naše orgazme? Objavljeno: 12.04.2017 09:12
Pogledano: 3716 puta

Zašto vole naše orgazme?

U seksu oba partnera trebaju uživati i doživjeti vrhunac. Uvrijeđeno je mišljenje o muškarcima da im je važan samo njihov užitak i da ne uzimaju u obzir naše osjećaje. Ovim ćemo činjenicama pobiti taj mit i pokazati vam da vašem muškarcu itekako znači vaš O!

Volimo osjećaj da smo nešto postigli – kao što narastu dva centimetra kada njihova momčad osvoji Ligu prvaka ili dobiju promaknuće na poslu, tako obožavaju kada je njihova žena u potpunosti zadovoljna.
Postignut orgazam nas zbližava – jeste li ikada doživjeli onaj trenutak da oboje svršite u isto vrijeme? Ako i niste vjerujte da je vašem partneru važan i vaš O.

Tijekom orgazma se izlučuje hormon oksitocin. Oksitocin se luči tijekom orgazma i kod muškaraca i žena. Smatra se da oksitocin može utjecati i na ponašanje. Tijekom seksualnog odnosa pretpostavlja se da lučenje oksitocina u mozgu može izazvati osjećaje zadovoljstva, nježnosti i privrženosti.

Obožavamo vas gledati i slušati – tijekom seksa muškarci imaju osjećaj da žive u nekom privatnom šou-programu. Istraživanja pokazuju da muškarci obožavaju kada grizete usne, glasno uzdišete, pričate, smijete se, zabacujete glavu ili grčite mišiće jer tada znaju da su na dobrom putu.

Dobro je znati da se zabavljate kao i mi – muškarcima je seks oblik zabave, a ženama zbližavanje. No to ne znači da muškarci seksom žele zadovoljiti samo svoje seksualne apetite. Želimo da uživate kao i mi te da se pri tome i zabavljate.

Vaša nam je sreća važna – kada doživite O, obično ste raspoložene i sretne, a ako ste i vi sretne, tko smo mi da vam sudimo. Zadovoljstvo je obostrano!

Jednostavno smo impresionirani – poznata je činjenica da žene doživljavaju multipleorgazme i da su jednakog intenziteta. Blago vama! I zašto bismo ih vam onda uskratili?

Povezane teme:

Zašto muškarci vole „zločeste“ djevojke?

Zašto muškarci vole „zločeste“ djevojke?

Jeste li se ikada zapitali zašto baš ona? Zašto baš „b-i-t-c-h“ djevojka? Muškarcima su privlačnije djevojke za kojima moraju juriti, one nedostižne, to je prvi razlog. Ne privlače ih romantičarke i o...

Pročitaj više
Ženski uzdisaji, što zapravo znače?

Ženski uzdisaji, što zapravo znače?

Svaka je žena barem jednom odglumila orgazam kako ne bi povrijedila partnerove osjećaje. Novija istraživanja pokazuju kako uzdisaju u krevetu nisu povezani s jačinom i doživljajem orgazma, već uz igru...

Pročitaj više
Činjenice o vagini, želite ih znati?

Činjenice o vagini, želite ih znati?

Da bi seks bio uspješan, važno je znati nekoliko činjenica o samoj filozofiji seksa, muškom spolnom organu, ali i ženskom. Brojna su istraživanja provedena o seksu, koja poza dovodi do vrhunca, kako p...

Pročitaj više
Neugodnosti, neugodnosti i seks

Neugodnosti, neugodnosti i seks

Nimalo ugodno nije kada nam se tijekom seksa dogode neke nepredviđene stvari. Pomalo osjećamo sram i imamo osjećaj da „ubijamo“ romantiku. No, nismo jednine i da vrlo su česte. Donosimo nekoliko neugo...

Pročitaj više

SUPER OGLASI

NOVI ČLANCI

Zašto muškarci vole „zločeste“ djevojke?
Jeste li se ikada zapitali zašto baš ona? Zašto baš „b-i-t-c-h“ djevojka? Muškar...
Sugar Babies
Jeste li se ikada zapitali odakle mladim lijepim curama skupa odjeća, odlasci na...
Sugar momma, da ili ne?
Jeste li se ikada zapitali koje je značenje ove fraze? U novije vrijeme vrlo je ...
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Više informacija