Privatni tečaj

Privatni tečaj

Alisa je zaprepastila muškarca iza stola kad je uletjela u studio za jogu. "Oh dobro! " Naslanjala se na stol dok je dahtala. "Ti si čovjek kojeg sam trebala vidjeti. "
"Zdravo Alisa. Lijepo te je vidjeti. ", izvukao je Kenan svojim seksi, umirujućim glasom. Isti onaj glas koji ju je ježio na njegovim javnim satovima joge. Nasmiješila se dok je očima dodirivala njegova široka ramena, seksi modernu bradu i njegovu dugu kosu uvučenu u punđu na vrhu glave. Bio je dobrih petnaest godina mlađi od nje, a njegovo dupe bilo je umjetničko djelo koje ju je mjesecima učilo tri puta tjedno na satovima joge.
“Znam da je kasno, ali čula sam da radiš poseban tečaj za ublažavanje stresa. Privatno. "
Pogledao je uokolo prije nego što se nagnuo bliže. "Gdje si to čula? " Njegove lijepe usne stisnule su se između snažne brade koja mu je krasila lice.
“Ama, čula sam od prijateljice. Dobar glas se daleko čuje. Joj, imala sam grozan dan. ” Alisa je protrljala ukočeni vrat. “Vidi cijena nije problem. ”
Kenan se kretao oko stola i uhvatio je za lakat. Prošlo je mnogo godina otkad ju je ijedan muškarac dodirnuo, netko tako mlad i zgodan. Ruka mu se savila uz nju, dotaknuvši joj stranu grudi dok ju je vodio niz hodnik u prazan studio.
"Što je ta prijateljica još rekla? " upitao je kad su se vrata zatvorila.
"Samo da je to bio privatni tečaj i pomogao joj je osloboditi stres. "
Kenan ju je gledao svojim tamnim, seksi očima. On je bio razlog što je prešla u njegov centar za jogu i ode kući s mokrim gaćicama nakon što je svima prilagodio ispravno držanje. Bio je daleko praktičniji od bilo kojeg drugog instruktora i nijedna žena iz njegove grupe nije se žalila. Postojala je lista čekanja za najtraženiju klasu u gradu.
"Moj privatni čas je vrlo intiman, ali obećavam da ću te osloboditi stresa. "
Alisina su usta bila suha, ali donje rublje nije. Intenzitet njegova opisa nije ostavljao sumnju da joj je potreban njegov poseban dodir. Jezik joj je prešao po usnama. "OK. Ja sam za. "
"Dobit ću odricanje od odgovornosti za privatnu klasu? . " Oči su mu lutale tijelom, a osmijeh mu je prešao preko lica. "Skini grudnjak i gaćice, vraćam se odmah Alisa. "
Prije nego što je potpisala odricanje odgovornosti? Cijenila je što joj neće gubiti vrijeme na zagrijavanje. Kenan će joj pomoći da dođe do olakšanja koje joj je potrebno. Prije nego što se pomaknula, vrata su se ponovno otvorila i on se vratio. Zgrabila je rub košulje i povukla je.
Zastao je i ponovno je mjerkao, s istim seksi osmijehom na licu. Uzvratila mu je osmijeh cijeneći njegovo, pa.. uvažavanje. “Evo, prije nego odemo dalje. Potpiši se pri dnu. ” Alisa je uzela papir i brzo skenirala ugovor. Standard za privatni tečaj, pristala je ne snositi odgovornost za njega ili studio ako se ozlijedi. U torbici je pronašla olovku i potpisala svoje ime. Kad je potpisala sporazum, skinula je hlače i bacila ih u stranu.

Kenan je razvaljao dvije prostirke za jogu i opustio kosu da mu padne preko ramena. "Sjedni dolje prekriženih nogu i brzo ćemo se zagrijati. " Glas mu je bio poput rastopljene tamne čokolade - topao, gladak i grešan. On ju je proveo kroz standardnu rutinu ne dodirujući je. Zatim, "Ruke i koljena, Alisa. "
Okrenula se i zauzela položaj. Kleknuo je iza nje i smjestio joj ruke na bokove dok ih je ona kotrljala po njegovu naputku. "Uspori kretnje", naredio je dok su mu prsti kliznuli do dna, masirajući joj mišiće dok se ona kretala. “Tako, dobro. U redu, vratimo se prekriženim nogama. ” Sjedio je iza nje i vodio jednu ruku preko njezine glave, a drugu iza nje sve dok ih nije držala zajedno. „Kakav je osjećaj? Je li previše? "
"Ne. Zahvaljujući časovima koje sam pohađala, moja se fleksibilnost uveliko poboljšala. ”
"Ti si jedna od mojih marljivijih učenika. " Glas mu je bio topao uz njezino uho, od čega je zadrhtala dok joj je prekrivao grudi. "Zadržat ćemo ovaj položaj s tri udisaja. " Uskladila je svoje disanje s usponom i padom njegovih prsa uz nju, a zatim je zamijenila ruke dok se usredotočio na zadirkivanje njezinih tvrdih bradavica koje su se probijale kroz elastiku grudnjaka. Pročistila je grlo kad su mu se ruke udaljile. "Mislim da grudnjak ograničava moje kretanje. "
On pritisne kopču iza nje. "To se ne može imati. " Kenan joj je svukao naramenice i sjeo prekriženih nogu na svoju prostirku. Pozvao ju je da mu stane na krilo.
"Koja je ovo poza? " - našalila se dok se smještala na njegovo krilo.
"Ispruži ruke iznad glave i spoji ruke. "
Alisa je podignula ruke, savila leđa i zabila mu grudi.
"Mogao bih ti povezati zapešća i nazvati to - poza vezanog anđela. " Kenanove ruke stisnule su joj grudi i zadirkivao joj bradavice. Dahnula je kad ju je uštipnuo. "Usredotoči se na disanje. " Kad se ponovno usredotočila, usta su mu se zatvorila na jednom vrućem vrhuncu i bila joj je potrebna sva volja da joj ujednači disanje. Mijenjao je strane dok mu se ona migoljila i stenjala u njegovu krilu.
“Još si jako napeta, Alisa. Želim te u pozi, raširenih koljena. "
Smjestila se na pod, želeći ljuljati bokovima ili trljati o nešto. Idealno, zajaši ga, pomislila je. Osjetila ga je iza sebe, s rukama položenim na njezine bokove.
“Ovaj sljedeći dio može povećati tvoju napetost na kratko vrijeme. Najprisnije ću te dodirnuti. Jesi li spremna? "
Alisa je stenjanjem stegnula bedra. “Da, Kenane. Molim te, tako sam spremna. Trebam, trebam te da me dodirneš. ”
Njegove su usne pritisnule njezina mala leđa, a zatim je dlanom prešao preko njezine guze, konačno, blaženo između njezinih bedara. Zaklela se da mu je u ruci bilo blago drhtanje dok joj je trljao vlažne gaćice o vrući prorez. Našao je njezin klitoris kroz pamuk i spustio se na nju sve dok nije zastenjala, a zatim su mu se prsti umirili. Valovi uzbuđenja tresli su joj tijelo dok je klecala na rubu, ako bi pomaknuo prste njezin bi stres nestao.

“Moraš se usredotočiti na dah da bi izvukla najviše. Bio bih razočaran da nisam ispunio sva obećana oslobađanja od stresa. ” Njegov baršunasti glas preletio joj je preko nerava, podižući njezino uzbuđenje još više.
"Teško je kad.. "
“Odvoji trenutak da stekneš kontrolu nad dahom. Ne možemo prijeći na izazovnije poze dok ne ovladaš ovom. ”
Mišići su joj se napeli od potrebe da se trljaju o njegovu ruku ili mole za još. Prisilila se ujednačiti disanje, računajući četiri unutra, zadržavajući četiri, a četiri van.
"Sporije", naredio je. Prešla je na šest brojeva i to ga je zadovoljilo. Prsti su mu se malim pokretima trljali o njezin rascjep sve dok nije ustanovio da može ostati usredotočena. "Želim da se postaviš u pseću pozu. "
Alisa je podigla guzu u zrak i raspodijelila težinu između ruku i nogu. "Kakvo je moje držanje? " Došao je iza nje i namjestio joj položaj rukama koje su joj se zadržale na bokovima i bedrima. Pomaknuo joj je bokove ulijevo kao i uvijek, osim što je danas dopustio da mu bokovi očetkaju njezine, a dlanovima je pomilovao njezinu unutarnju stranu bedara.
"Zaustavite me ako osjetite nelagodu. "
Nema šanse za to. Gotovo je izgubila kontrolu nad dahom kad joj je povukao gaćice do koljena. Njegov žuljeviti kažiprst i srednji prst protrljao je njezin mekani brežuljak; razdvojivši svilene usne i zaokružio njezin klitoris. Prvo su joj se tresle ruke, a zatim noge.
"Možeš li zadržati pozu? " upitao je.
"Da", dahtala je.
"Kontrola disanja", podsjetio ju je i pričekao dok se ne usredotoči. “Što ako to učinim još izazovnijim? Otvori noge malo šire, Alisa. "
Prije nego što je uspjela gledala ga je kako joj pada među bedra. Dok mu je glava naginjala unatrag, jezik mu je klizio uz njezin prorez. Sa svog je položaja imala dobar pogled na njegov jezik kako obrađuje njezino zagrijano meso. Polizao joj je natečeni klitoris sve dok joj ruke više nisu mogle podnijeti.
"Kenane, ne mogu - ruke. "
Rukama joj je obuhvatio sredinu tijela kako bi joj pomogao da se spusti na pod.
"Ovo je nešto na čemu treba raditi", promrmljao joj je na uho. “Vratimo ti fokus. Lezi na leđa i podigni kukove u pozu za most. "
Kad se otkotrljala na leđa, shvatila je da je okrenuta prema zidu ogledala. Uhvatila je gaćice da ih podigne, ali on je kleknuo kraj nje i zaustavio joj ruku.
"Ostavi ih. " Kenan joj je ponovno masirao grudi, prevrnuvši bradavice između njegova palca i kažiprsta. Osjećaj iz njegovih ruku prošao joj je ravno između nogu, bila je tako blizu kad ju je tijelo odalo. "Bokove gore, Alisa", rekao je tonom instruktora joge, duboko, polako, mirno.

Njegova ruka na njezinoj guzi pomogla joj je gurnuti bokove prema gore. "Dobro. Volio bih da se vidiš u ogledalu. To je prekrasan prizor. ” Njegov je dlan protrljao njenu macu kako bi istaknuo ono što gleda.
Gurnula ga je očima. "Imam lijep pogled tamo gdje se nalazim. " Podigla je ruku i protrljala mu mišićavu podlakticu. Nasmiješio se. Bio je to osmijeh čovjeka koji je poznavao svoju seksualnost. "Laskanje tvom instruktoru joge pružit će ti poseban tretman. " Ponovno je pronašao njezin natečeni klitoris i prešao preko njega, njegovim seksi očima istreniranih na njezinu licu. "Usredotoči se na disanje", ponovno ju je podsjetio.
Pokušala je i nije uspjela jer ju je trljao o savršeno mjesto, dio nje koji je bio vruć i potrebit, a tako osjetljiv, mogla bi svršiti kad bi samo mogla stisnuti noge. Nategnula je bedra i pritisnula bokove više, a oni su se ljuljali u skladu s njegovim pokretima.
Kenan je ponovno stao. „Kršiš pravila studija, Alisa. Ako ne možeš pravilno disati, nećeš imati nikakve koristi. Pokušajmo ponovno, prekriženih nogu. "
Alisino tijelo nije htjelo slušati; htjelo se usitniti o nešto, bilo što dok nije svršila. Nevoljko je spustila guzu na pod i sjela nasuprot njemu. Skinuo je košulju i otkrio impresivan skup tamnih malja na prsima. To joj ne bi pomoglo. Panično ga je pogledala u oči. "Kenane"
"Slušaj, vjeruješ li mi da ću ti pomoći? "
"Da. Ali, trebam.. "
"Znam što ti treba. " Uzeo joj je ruku i stavio je na svoja prsa. "Pogledaj me u oči i uhvati dah. "
Pogledala ga je u oči i osjetila kako joj se ruka diže i spušta s njegovim usporenim disanjem, njezina unutarnja napetost se topila dok je izjednačavala njegove pokrete. Vrijeme je na trenutak prestalo postojati. Što su duže ostali ovako, više je željela da je poljubi, uravnoteži svoju tjelesnu težinu nad njom, a zatim je jebe dok se oboje ne zasite. A od uzbuđenja koje je nastalo među njima, mislila je da bi to mogao i učiniti.
Zatim je stavio ruku na njezino bedro. "Tako je bolje. Mislim da bismo trebali isprobati tu pozu vezanog anđela. Lezi, skini gaćice, a zatim spoji tabane. "
Alisa je gurnula gaćice s nogu i vratila se u pozu - ispružena koljena, tabani spojeni. Kenan se sagnuo i pokupio njene gaćice, a zatim je stajao iznad nje dok ih je pritiskao na lice, skrivajući osmijeh. Bio je to prizor koji bi proživjela svaki jebeni put kad joj se odavde nasmiješio sve dok nije prešao s poučavanja joge.
"Podigni ruke iznad glave na pod. " Ispružila se i dalje gledajući prema njemu dok joj je on kliznuo gaćice oko zapešća, stežući ih kako bi je obuzdao. Mogla je pobjeći, ali ne bi uspjela ako joj on ne naredi.
Klečeći nad njom poljubio joj je usne. Jezik mu je klizio u njezina usta, a njezino se uzbuđenje zadržalo na njemu, ispunjavajući je. Poljubio joj je tijelo, dražio je bradavice, šupljinu pupka i unutrašnjost koljena. Opružio joj je koljena gdje su se protezala u stranu, a oči su mu bile vatrene dok se spuštao na brežuljak između njezinih nogu. Njegove su usne masirale njezine kad se izvila u susret. Prst je pritisnuo u nju, savijajući se o njezinu unutarnju stijenku.
"Jedan ili dva prsta? " Vibracije su joj poslale udarni val užitka kad je ušao u nju.
Prije nego što je odgovorila, on je upumpao dva prsta duboko u nju. Pakleno vruće u njegovom pogledu držalo ju je dok je njegov veličanstveni jezik trzao po klitorisu sve dok lava nije prostrujala kroz nju.

Noge su joj se tresle pod snagom usijanog uzbuđenja koje se razlijevalo iz nje, a jauci su odjekivali sa zidova studija. Proždirao ju je dok se njezino tijelo sagorijevalo u zvjezdanu prašinu i polako padalo oko njih sve dok se nisu spojili kako bi joj ponovno dali oblik.
Kad je otvorila oči, otkrila je kako njegovo zabrinuto lice lebdi nad njom, a brada mu je blistala od njezine želje. Ispružila je ruku i prstima prešla preko mrlje.
"Je li to riješilo tvoj stres? " upitao je ljubeći joj ruku.
Uzdahnula je, rastežući opuštene mišiće. “Uh, da. Ako imaš vremena u svom rasporedu, voljela bih imati stalni privatni termin. ” Glas joj je bio mekan i sanjiv. Stres joj je više puta ublažen.
Nasmijao se tihim, seksi zvukom koji ju je prožeo jezom. Pogled mu je preletio niz njezino tijelo započinjući novi val uzbuđenja. "Kao jedan od mojih omiljenih učenika, svakako ću odvojiti vrijeme za tebe. "

Podijeli:

Povezane teme

Gospodin iz saune

„Ovo je lijepa sauna – tipična europska", rekao mi je moj prijatelj Zoran. Nema rupa za roba ili bičeve. Zaista, više je riječ o tradicionalnom kupalištu koje smo mi gejevi preuzeli. Zoka i ja bili sm...

Pročitaj više

Ne bih trebala 2 dio

Mislim da smo oboje znali da je zajedničko putovanje malo opasno. No, Kata je jedna od naših najboljih prijateljica, a za rođendan je htjela u planine. Tko smo mi bili da joj kažemo ne? Ali otkad smo ...

Pročitaj više

Ne bih trebala 1 dio

Ne bih ti trebala reći. Znam da ne bih trebala pričati o tome. Znam da je jedini razlog zašto smo uspjevali izbjeći prekoračenje linije je to što nikada ne kažemo to onako kako treba. Ali jebeno te že...

Pročitaj više

Četiri dana u Švicarskoj

Moja osam godina starija sestra i ja slavimo rođendan na isto dan. Rođeni smo oboje na prvi dan ljeta. Otkako se udala za jednog čudnog Francuza moji roditelji i ja rijetko ju viđamo. Jako nas je r...

Pročitaj više

Sexualna frustracija

Seksualno sam frustrirana. Očigledno, imam puno mogućnosti ali sve su toliko duboko problematične da sam odlučila izdržati za radi kvalitetnog iskustva. Vidite, imam 35 godina, što znači da sam imala ...

Pročitaj više

TELEFONSKI SEX UŽIVO

SUPER OGLASI OSOBNI KONTAKTI

NAJNOVIJI ČLANCI

Gospodin iz saune

„Ovo je lijepa sauna – tipična europska", rekao mi je moj prijatelj Zoran. Nema rupa za roba ili bičeve. Zaista, više je riječ o tradicionalnom kupalištu koje smo mi gejevi preuzeli. Zoka i ja bili smo prijatelji od moje 17 godine. On je bio prvi s kojim sam ikada eksperimentirao, a kad sam se prese...

Pročitaj više

Ne bih trebala 2 dio

Mislim da smo oboje znali da je zajedničko putovanje malo opasno. No, Kata je jedna od naših najboljih prijateljica, a za rođendan je htjela u planine. Tko smo mi bili da joj kažemo ne? Ali otkad smo se te noći dale jedna drugoj i nakon što sam saznala koliko je sladak okus tvog soka mace na mom jez...

Pročitaj više

Ne bih trebala 1 dio

Ne bih ti trebala reći. Znam da ne bih trebala pričati o tome. Znam da je jedini razlog zašto smo uspjevali izbjeći prekoračenje linije je to što nikada ne kažemo to onako kako treba. Ali jebeno te želim. Željela sam te otkad sam te upoznala na poslu prije četiri godine. U početku sam te se tako boj...

Pročitaj više

Najnoviji forum postovi

Korištenjem ove web stranice pristajete na korištenje kolačića. OK Saznaj više