Stvaranje povijesti

Stvaranje povijesti

Baršunasti ukrasi na vintage bustieru fantastično su upotpunili ton Larinih sisa. Uštipnula je bradavice i oživjele su nakon razigranog dodira. Zadovoljna, Lara je podignula korpice bustiera tek malo gore - zavodljiv pogled bio je gotovo vidljiv. Zatim je jednom rukom uzela telefon, a drugu je koketno naslonila na obraz. Snimila je selfi. Njezina ružičasta vrška s crvenim vrhovima skliznula je u kut njezinih usta dok je lupkala palcem kako bi snimila i drugi snimak.
Lara je brzo odabrala dvije slike koje je snimila i poslala poruku prije brisanja izvornih datoteka. Uvijek je na svom telefonu snimala fotografije za svoje radne projekte. Lara je odložila telefon i skupila grudi u grudnjak, pazeći da ne razdere vintage tkaninu. Jutros je morala obaviti nekoliko poslova. No, kad je preko donjeg rublja nabacila laganu haljinicu na kopčanje, izgledala je prilično reprezentativno. Komad je iz tridesetih godina prošlog stoljeća i prekrivao je više kože nego što bi primijetila većina ljudi koja je u vrelim ljetnim danima nosila odjeću iz trgovina mješovitom robom. Uzela je telefon sa pomoćnog stola. Zaslon je oživio, ali nije imala novih poruka. Namrštila se. Obično su se fotografije odmah pojavile na njezinoj poslanoj listi.
U panici, je dodirnula strelicu unatrag da vidi popis nedavnih poruka. Na samom vrhu sa sretnim zelenim simbolom "poslano" bila je "Goca S. " Njezin posljednji tekstualni razgovor bio je s Gordanom Savić, ravnateljicom Muzeja povijesti i umjetnosti. Sranje, sranje, sranje! ona je mislila u sebi. Larin se mozak prevrnuo zbog gomile izgovora. Gordana tehnički nije njena šefica, ona je direktorica muzeja. Bila je angažirana za popis inventara tekstila i datiranje uzoraka tapeta. Ona je jedna vrsta mog šefa. Ona je poput savjetnika za usmjeravanje ili.. ili.. šefa.
Da. Ona je moj jebeni šef.
Lara je glasno zastenjala i spustila se na krevet. Znala je da je to nesreća, ali nije mogla suzdržati osjećaj da je u igri neka vrsta samosabotaže. Otkad je Lara zaposlena na ljetnu sezonu, otjerala je neprestane sladostrasne misli o ravnateljici muzeja. Gordana je bila oštra, pametna i svoje je godine nosila s gracioznošću i ponosom. Drugim riječima, Larin tip. Beznadno i tragično Larin tip. Što je još gore, zaklela bi se da se zadržalo više od nekoliko Gocinih pogleda tijekom sastanaka osoblja, u sjeni inventarne dvorane, pod jarkim svjetlima dok su presavijali nježnu viktorijansku svilu. Tamo gdje je Goca bila stroga i usredotočena na drugo osoblje, Lara je primijetila razigran pad u nekim Gocinim komentarima dok su bile same. No, Larine sumnje zasjenile su te vibracije. Činilo se da su nestale poput trunčića dima iz jesenske vatre, ostavljajući samo mekani, zemljani miris koji je mogao biti samo lažna uspomena.
Možda su neke stvari prolazile između Lare i Goce, ali ništa više od bolno suptilnih pogleda ili komentara. Ništa izravno.
Lara je protrljala sljepoočnice. Možda bi to mogla prenijeti kao ideju za budući prikaz. Uostalom, na fotografijama je nosila povijesni komad. Grudnjak se sasvim dobro isticao, a baršunasti ukrasi boje breskve bili su u iznimno dobrom stanju.. ali jebi ga Laro, vjerojatno će primijetiti da su ti sise napola vani.
Uz ogorčeno mrmljanje, Lara je ubacila telefon u torbu. Uvukla je noge u najbliži par cipela. Slučajno su bile svijetloplave ali nije baš razmišljala o tome koja se obuća dobro slaže sa njenim trenutnim stajlingom. Što je učinjeno, učinjeno je i sada se morala pobrinuti da sredi stvari. Njezin je plan bio umarširati ravno u Gocin ured, objasniti da su fotografije bile greška i to bi bilo to. Pošteno, čestito i direktno.

Vruće srpanjsko sunce pržilo je kolnik parkirališta muzeja, a Lara je bila sretna kad je vidjela da nema mnogo automobila. Da je Goca kojim slučajem zauzeta na sastanku, Lara bi najvjerojatnije igubila nerve.
Oštrina zraka koji je izlazio iz klima-uređaja ju je zapljusnuo kad je uletjela na ulaz. Recepcionarka, Severina podignula je pogled dovoljno dugo da vidi da to nije šefica i odmah se okrenula prelistavajući svoj časopis. Što je bilo sasvim u redu jer Lara je poznavala svoj put do Gocinog ureda i nije htjela privući na sebe više pažnje nego što je već morala.
Lara je odmaknula plave šiške s čela, najduži sloj njezinog pixie kroja, i podigla ramena. Otvorila je vrata Gocinog ureda. Goca je bila visoka, dostojanstvena žena s vrtlogom tamnocrvene kose koja joj je preletjela preko čela i niz ramena. Naočale s debelim okvirom povećale su mudrost njezinih očiju boje lješnjaka. Nije imala šminku osim podebljanih rubinastih usana. Sve su to detalji koje je Lara očekivala pronaći iza šeficinih vrata. Međutim, bilo je nekoliko stvari koje su bile potpuno i krajnje neočekivane.
Gocina lijeva ruka bila je poput kandže na uglu stola, a desna joj je klizila u međunožje. Na suprotnom uglu stola nalazio se njezin mobitel sa slikom sisa u donjem rublju postavljenih na cijeli zaslon. Čak i s druge strane sobe, Lara je mogla zaključiti da su to definitivno njezine vlastite sise.
Lara je iznenada zastala, pokušala se povući i pri tome promašila otvor i pala natrag kroz vrata, saplevši se u štiklama i panici. Vrata su se počela zatvarati za njom ali ona se zadržala držeći se za kvaku. Lara je promrmljala: „Žao mi je! Ja.. ja… ”
Goca se uspravila i s postojanom smirenošću izmaknula ruku s pičke, kao da se ništa loše nije dogodilo.
"Da? "
"Htjela sam objasniti.. " Lara je zastala gledajući Gocin pogled koji se smjestio na njen breskvasti baršun koji je provirivao ispod revera haljinice. Goca nije tražila objašnjenje.
"Još uvijek ga nosiš", komentirala je Goca.
Između njih dvije je prošla kao neka vibracija. Lara je zadržala dah. Sve se dogodilo tako brzo. Kroz njezin strah i ushićenje, njen sićušni glas uspio je prošaptati: Sada je prilika ili nikad, pomislila je Lara.
"Da, ali samo ponekad. "
Goca se povukla prema svom stolu. "Vjerujem da ti da je tako. " Duh osmijeha zaigrao joj je na usnama. "Molim te, zatvori vrata. "
Lara je zatvorila vrata ureda. Začuo se čvrst klik kad je njezina ruka pritisnula bravu.
Srce joj je snažno udaralo, jer je stvarnost trenutne situacije utonula u njeno tijelo. Svaka boja, od Gocinih rubinocrvenih usana do blijedosmeđih pjega na njezinim obrazima, bila je svijetla i živahna u Larinoj viziji. Goca joj je namjerno prišla i Lara je odmah bila preplavljena mirisom druge žene.
Goca je posegnula i privukla Laru s jednom rukom iza vrata, a drugom čvrsto stisnuvši Larino dupe. Pritisnula je rubinaste usne preko Larine jagodice lica prije nego što joj je zarila svoj čvrsti jezik u ušnu resicu. Larine ruke čvrsto su se držale za Gocine bokove, a ona je uzdahnula Goci u uho. Goca joj se približila cijelim tijelom. "Ne moraš biti nježna prema meni", zacvilila je Goca.

Te riječi koje su odzvanjale kao želja, u Larinom tijelu je buknula strast koja ju je tjerala da preuzme kontrolu. Ruka joj je uronila između Gocinih nogu, ravno uz vrući mali biser klitorisa, koji je već bio okretan i tvrd. Osjećaj vatre cijelu ju je obuzeo. Vrućina Gocinog mesa trnula je po Larinoj koži dok je još više ljuljala ruku unutar Gocine vlažne pičke. Lara je skupila prste, a Goca joj je odgovorila vrućim šištanjem u uho. Lara je zatim prstima napravila onaj pokret „dođi ovamo", a Gocino se cijelo tijelo približilo još čvršće uz nju.
Gocin klitoris pulsirao je ispod Larinog palca, pulsiralo je kao da će svakog trenutka eksplodirati. Graške znoja izbijale su oko Larinih sljepoočnica, dok je svu svoju pozornost posvetila pokretima svog dodira oko Gocinog klitorisa. Dođi ovamo, gdje si? Ahh, tu si.
Drhtaj koji je obuzeo Larin vrh prsta prošao je kroz Gocino tijelo dok je ona zabacila glavu u ekstazi. Goca je najednom popustila i povukla se, ostavljajući Laru hladnu i praznu. Lara je refleksno ispružila ruku, zbunjena i povrijeđena. No, Goca je samo zastala kako bi popravila kosu.
“Ne izgledaj tako tužno, draga moja. Još nismo završili. ”

Goca je gurnula ruke ispod Larine haljinice i zadigla je do Larinih ramena. Hladan zrak milovao je Larina leđa, a nježna tkanina njezina grudnjaka prelila je vrelu napetost po koži. Goca je ovaj trenutak iskoristila da se okrene unatrag prema stolu, zajedno s Larom čvrsto je držeći rukama stegnutim iza sebe. Lara je spustila ruke na stol iza sebe, predajući se ropstvu svoje razbarušene odjeće i dominaciji njezine nadređene šefice. Gocini dodiri zadirkivali su Larine punačke sise i zašiljene bradavice, dok joj se haljinica podigla ka gore na bedrima, a Goca joj je zatim gurnula koljeno između nogu kako bi ih više raširila.
Hladni nokti grebali su Larina bedra, a užitak joj se pojavio u srži njenog uspaljenog tijela dok joj je Goca spuštala čipkane gaćice. Bile su potpuno moderne i činilo se da Goca za njih nije ni najmanje zainteresirana jer je gurnula gaćice preko Larinih koljena i pustila ih da padnu kraj njezinih gležnjeva na pod ureda.
Larina haljinica sada je bila podignuta preko bokova, a njeno golo dupe na hladnoj površini Gocinog veličanstvenog stola od oraha. Goca joj je grizla bradu i ključnu kost. Uz tiho stenjanje, Lara je raširila noge još više kako bi joj otkrila svoju blistavu macu.
Goca je započela s dva prsta, a nakon samo dva zaleta u nju, prešla je na tri. Lara je dahtala, a cijelo joj se tijelo napelo od ludog naleta uzbuđenja. Njezin um i tijelo bili su uhvaćeni između slatke predanosti i opake borbe da zadobije što je moguće veće zadovoljstvo. Larine zamršene ruke borile su se kako bi se oslobodile u pokušaju da privuče ovu sexy ženu još bliže sebi.
No, Goca se držala na dominantnoj udaljenosti, njezin pogled poput tvrdog kamena i rad njezinih prstiju u Larinoj maci činio je da su Larine sise poskakivale ispod dekadentne tkanine, a gležnjevi se u zadovoljstvu spajali. Gocina ju je mokra ruka od Larinih sokova iz mace snažno udarila po guzi, a Lara je mahnito pokušavala šutjeti.
Lara je mislila da Goca pozitivno izgleda poput kraljice Elizabete koja stoji nad njom, ono kraljevski poput same kraljice. No, njezina je vještina bila sve samo ne djevičanska jer je Gocina ruka još dublje i dublje prodirala u larinu macu i poslala je preko ruba zadovoljstva. Srećom, Goca je imala predosjećaj da ispruži ruku i pokrije Larina usta, kako se njeni krici ne bi prelili van ureda jer ju je orgazam tresao poput udara struje od glave do pete.
Raščupana kao da je pogodio tornado, Lara nije mogla doći k sebi i pitala se što li je to zadesilo. Znala je da ima nemaran osmijeh na licu dok je Goca izgledala ozbiljno i staloženo, ali u tom trenutnom blaženom stanju Lara doista nije marila.
"Pa", rekla je Goca. “Mislila sam da ću možda preći crvenu liniju u razmišljanju cijeli ovaj tjedan kako ću te pozvati na kavu. ”
Novi val ekstaze naletio je u Larine sise. Stvarni spoj s Gocom bio je gotovo jednako dobar kao ono što se upravo dogodilo na njezinom stolu.
"Voljela bih to.. " Lara je nekako uspjela progovoriti uprkos ubrzanom dahtanju. "U koje vrijeme? "
Goca se nasmijala nekarakteristično, ali posve ljupko. "Poslat ću ti poruku čim prije draga moja pohotna Laro. "

Podijeli:

Povezane teme

Gospodin iz saune

„Ovo je lijepa sauna – tipična europska", rekao mi je moj prijatelj Zoran. Nema rupa za roba ili bičeve. Zaista, više je riječ o tradicionalnom kupalištu koje smo mi gejevi preuzeli. Zoka i ja bili sm...

Pročitaj više

Ne bih trebala 2 dio

Mislim da smo oboje znali da je zajedničko putovanje malo opasno. No, Kata je jedna od naših najboljih prijateljica, a za rođendan je htjela u planine. Tko smo mi bili da joj kažemo ne? Ali otkad smo ...

Pročitaj više

Ne bih trebala 1 dio

Ne bih ti trebala reći. Znam da ne bih trebala pričati o tome. Znam da je jedini razlog zašto smo uspjevali izbjeći prekoračenje linije je to što nikada ne kažemo to onako kako treba. Ali jebeno te že...

Pročitaj više

Četiri dana u Švicarskoj

Moja osam godina starija sestra i ja slavimo rođendan na isto dan. Rođeni smo oboje na prvi dan ljeta. Otkako se udala za jednog čudnog Francuza moji roditelji i ja rijetko ju viđamo. Jako nas je r...

Pročitaj više

Sexualna frustracija

Seksualno sam frustrirana. Očigledno, imam puno mogućnosti ali sve su toliko duboko problematične da sam odlučila izdržati za radi kvalitetnog iskustva. Vidite, imam 35 godina, što znači da sam imala ...

Pročitaj više

TELEFONSKI SEX UŽIVO

SUPER OGLASI OSOBNI KONTAKTI

NAJNOVIJI ČLANCI

Gospodin iz saune

„Ovo je lijepa sauna – tipična europska", rekao mi je moj prijatelj Zoran. Nema rupa za roba ili bičeve. Zaista, više je riječ o tradicionalnom kupalištu koje smo mi gejevi preuzeli. Zoka i ja bili smo prijatelji od moje 17 godine. On je bio prvi s kojim sam ikada eksperimentirao, a kad sam se prese...

Pročitaj više

Ne bih trebala 2 dio

Mislim da smo oboje znali da je zajedničko putovanje malo opasno. No, Kata je jedna od naših najboljih prijateljica, a za rođendan je htjela u planine. Tko smo mi bili da joj kažemo ne? Ali otkad smo se te noći dale jedna drugoj i nakon što sam saznala koliko je sladak okus tvog soka mace na mom jez...

Pročitaj više

Ne bih trebala 1 dio

Ne bih ti trebala reći. Znam da ne bih trebala pričati o tome. Znam da je jedini razlog zašto smo uspjevali izbjeći prekoračenje linije je to što nikada ne kažemo to onako kako treba. Ali jebeno te želim. Željela sam te otkad sam te upoznala na poslu prije četiri godine. U početku sam te se tako boj...

Pročitaj više

Najnoviji forum postovi

Korištenjem ove web stranice pristajete na korištenje kolačića. OK Saznaj više