Stara knjižnica

Stara knjižnica

Ključevi su se osjećali ledeno hladni u Paulinoj ruci. Njezin tanki kardigan učinio je malo za izolaciju tijela od jutarnje hladnoće, ali morala je preživjeti samo brzi hod preko parkirališta. Nije bilo prolaznika tako rano ujutro - iako čak i da ih ima, ne bi primjetili knjižničarku u sivom kardiganu koji otvara knjižnicu. Paula je gurnula ključ u bravu, a ostali ključevi na prstenu su zazvonili. Utišala ih je u svom držanju kao da otkrivaju njezinu tajnu.
Paulina je odahnula kad ju je obavila toplina knjižnice. Uvjerila se da su vrata čvrsto zaključana iza nje prije nego što je s leđa obrisala kristale kiše koja je padala i osušila potplate gležnjača na prostirci dobrodošlice.
Nije se potrudila upaliti svjetla. Ljubičasto-sivo jutro ulazilo je kroz prozore i omogućilo joj je dovoljno svjetla da se probije kroz hrpe knjiga i kataloga oko stola za nakladu. U radnoj prostoriji za osoblje spustila je torbicu na stolac, bacila ključeve u stranu i uzela šalicu kave s kuta svog stola. Krenula je prema vratima koja su povezivala novi dio knjižnice sa starim.
Novi dodatak knjižnice obuhvaćao je pročelje zgrade. Bilo je staro više od deset godina, ali je i dalje mirisalo na svjež novi papir i svježu boju. Izvorna zgrada izgrađena je za javnu knjižnicu 1887 i nije bila velika, ali zbog visokih stropova izgledala je veća. Nove značajke dodavane su kroz povijest. Izvorni kamin bio je zatvoren, ali je plašt obnovljen. Činilo se da tamno drvo i teške zavjese drže staru knjižnicu na određenom mjestu na vrijeme, iako su to mogle biti 1800 -te, 1920 -te ili 1940 –te. U starom dijelu nije bilo sigurnosnih kamera, osim statičke kamere okrenute prema stražnjim vratima. Sobe su mirisale na starinski papir i bor.
Paulini je najbolji dio stare knjižnice bio mali ured nedaleko od središnje sobe, obnovljen da izgleda kao prvi ured knjižničarke 1887. Soba je postala minijaturni muzej za povijest knjižnice. Zidovi su bili prekriveni fotografijama i nekim isječcima iz novina iz svakog desetljeća od 1880 -ih pa nadalje. Fotografije prošlih ravnatelja knjižnice, knjižničara, nekih pokrovitelja i njihove priče zaiskrile su iz prošlosti za svakoga tko bi odvojio vrijeme da ih pogleda. U prostoriji nije bilo originalnog namještaja, već je tu bio veličanstven stol koji je bio u knjižnici od 1920 -ih, zajedno s nekoliko drugih komada prikupljenih tijekom njezine povijesti.
Paulina je ušla u čajnu kuhinju i postavila svoju šalicu pokraj aparata za kavu, ali nije počela kuhati kavu. Pregrizući donju usnu, prošetala je kroz središnju prostoriju do ureda. Stari dio knjižnice imao je mrlje i propuh, ali Paulini nije bio razlog zašto je drhtala. Spustila je kardiganu s ramena i objesila je na kvaku. Njena dotjerana, tamnoplava košulja bila je uska i otvorila je gornji gumb na ovratniku. Njezin pogled plesao je preko slika na zidovima. Htjela je ispružiti ruku i dodirnuti ih, ali nije morala. U mislima su ljudi na fotografijama posegnuli i dodirnuli je - uzeli za ruku, milovali po licu, dodirivali usne.
Paulina je zatvorila oči i pustila da joj prvi val uzbuđenja preplavi tijelo. Koga da izaberem danas? Najbolji odabir bila je Olivera, službenica iz 1920 -ih, sa očima kao vatra i okvirom na pahuljice. Još jedan omiljeni bio je Hinko, glavni knjižničar od 1911. do 1917. Uvijek ju je zadovoljavao kad je bila raspoložena za nekoga visokog, tamnog i strogog. Zatim je bio Renold, knjižničar 60 -ih godina. Zatim je tu bila Lara, prekrasna knjižničarka iz 70 -ih sa kosom do pojasa. Naravno, uvijek je bila prva glavna knjižničarka Katarina, također s kosom do pojasa. Ali na Katarininoj fotografiji, snimljenoj 1890., kosa joj je bila spletena i uvijena na glavi.

Paulina se u mislima opet ugrizla za usnu, oklijevajući odlučiti se o izboru. Ali nije morala odlučiti - uvijek je netko od njih birao nju. „Nadao sam se da ćeš danas biti ovdje. Čekao sam. " Renoldov je glas prošarao po Paulininom vratu.
„Mmm. " Paulinine usne spojile su se u osmijehu. Okrenula se. Ponekad joj se Renold pojavio u svojoj bijeloj majici, smotanih traperica i kose zalizane. Ali pojavio se pred njom sada malo stariji, s tamnozelenim prslukom i naočalama s debelim okvirom. Nagib njegovih usana bio je još uvijek razigran i mladenački čak i dok je stajao ondje u kaki hlačama i punoj knjižničarskoj slavi.
„Jesam li ti nedostajala? " Paulina je zadirkivala.
Dobila je svoj odgovor kad je Renold željno pritisnuo svoje usne na njezine. Nakon oticanja početnog kontakta, jezikom joj je razdvojio usne i bujica vrućine produbila je njihov poljubac.
Paulina ga je uhvatila za podlaktice uživajući u osjećaju mišića ispod njegove košulje. Nije izgubio tvrdoću majstora u godinama dok je kao knjižničar prikrivao svoju tjelesnu građu ispod argyle prsluka.
Renold ju je zgrabio zauzvrat, hvatajući je za guzu preko tkanine uske suknje. Paulina je mogla razmišljati o njegovim ustima s posesivnim jezikom i dodir zuba uz njezinu donju usnu. Bože, pomislila je, ovaj čovjek baš zna ljubiti. Renold je podigao Paulinu na stol, a ruke su mu se raširile po njezinim leđima dok je pritiskao svoje tijelo u njezino. Haljina im je bila vruća i ograničena, a osjećaj tkanine između njih razvukao je neizdrživu čežnju po Paulininoj koži. Napravila je sljedeći potez, asertivno mu skinuvši prsluk, prisilivši njihov poljubac da se prekine dok mu je svlačila odjeću preko glave. Renold ju je još jednom uhvatio za guzu u zagrljaju dugih, gorućih poljubaca. Paulinina košulja je bila otkopčana dok je Renold pritiskao ruke na njezinim grudima, gurajući joj grudnjak preko sisa, a palčevima joj trljao okorjele bradavice. Jauk Pauline nije se mogao suzdržati i bio je utopljen u Renoldovim ustima. Njegov dodir bio je na rubu da bude previše grub i sva Paulinina osjetila molila su da ima njegove ruke na njezinoj goloj koži. Paulina mu je omotala svoje noge oko njegovog struka, a on joj je polako svukao najlonke do bedra prije nego što mu je ruka kliznula uz bedro, obujmivši joj guzu preko gaćica.
Kad ju je Renold povukao prema sebi, ona je naslonila ruke na stol i snažno ga stisnula, a mokre gaćice ukočene su mu protrljale penis kroz hlače. Kad ju je pustio natrag na stol, Paulina nije gubila vrijeme otkopčavajući mu hlače i rasparavši zatvarač. Konačno, Renold se bacio na pravi posao, podignuvši joj suknju do bokova. Njegovi su se prsti upravo zakačili za gornji dio njezinih gaćica kako bi ih povukao prema dolje kad je Paulina odjednom osjetila kako joj je drugi par ruku uhvatio ramena s leđa. Dahnula je i u sljedećem trenutku šaka joj je bila u kosi, a ženski glas joj odjekne u uhu.
"I što misliš da radiš? ! " Katarina. U njezinom šoku, Paulina nije odavala nikakav zvuk.
Po izrazu Renoldovog lica kad se odmaknuo, ni on ni Paulina nisu očekivali da će se Katarina pojaviti. No sad kad se pojavila, jedno od njih, a možda i oboje, bit će kažnjeni. Katarina ih je okružila vrpcom svoje duge suknje iz 19. Stoljeća i čvrsto zahvata uhvatila Paulinu za kosu. Prije nego što je Renold uspio pobjeći, Katarina ga je gurnula dolje da sjedne na stolicu.

"Ne miči se! ", naredila mu je Katarina. "Prvo ću se pozabaviti tobom", rekla je Paulini. Nalet uzbuđenja procvjetao je u Paulininoj jezgri kad ju je Katarina odvukla do stola i natjerala da se sagne na njeg. Katarina je bila mnogo brža i učinkovitija od Renolda skidanju odjeće. Paulininu je suknju navukla visoko preko bokova i u dva brza poteza spustila joj gaćice do koljena. S jednom rukom koja je još uvijek stezala kosu na potiljku Pauline, Katarina je imala slobodnu ruku da isporuči srdačan udarac izravno na Paulininu golu guzu. Udar erotike prošao joj je tijelom nakon udarca i pripremila se za još. Paulinina ogoljela koža guze doživjela je niz pljuštajućih tvrdih šamara. Dahtala je, a prsti su joj se skupili u cipelama dok su joj se noge tresle. Ispružila se preko stola dok je lupkanje usporavalo, ali je nastavila s postojanim šamarima koji su se usporili do posljednjeg udarca.
Kad je Katarina povukla Paulinu sebi, ugledala je ledenoplave oči glavne knjižničarke. Njezina duga crvena kosa padala je u usku pletenicu na ramenu. Njezina zelena kaliko dnevna haljina naglašavala je njezinu figuru pješčanog sata. Premda je ovratnik bio visok i rukavi čvrsto zakopčani na zapešćima, oteklina Katarininih grudi ispod tkanine završila je u Paulininim ustima. Paulina je osjećala meko meso tih dojki u svojim ustima, ali je znala da Katarina danas nije tako raspoložena. Paulina je mislila da bi Renold mogao biti kažnjen istom kaznom. Doista, Katarina je već prije savila Renolda nad istim stolom i natjerala Paulinu da gleda, naredivši Paulini da se ne dira. No, Katarina je to odlučila ne učiniti ni danas.
"Ne možeš ga baš tako ostaviti", prekorila ga je Katarina. Paulinin pogled spustio se ravno na Renoldovu erekciju, očitu izbočinu ispod tankog sloja donjeg rublja.
"Ne.. " rekla je Paulina. "Nisam namjeravala. "
Katarina je zatim pokazala prema Renoldu. "Drži te ruke sa strane. "
Renold se odmah uhvatio za stranice svog stolca. Učinio bi sve da ugodi Katarini i istiskivao je svaki djelić discipline koji joj je morao pružiti.
"Sada. Čuvaj ga! ”, zahtijevala je Katarina. Gurnula je Paulinu prema Renoldu. Drhtavim prstima Paulina je započela zadirkivati Renoldovu kitu, pomjerajući mu donje rublje tek toliko da obavi posao. Na trenutak je zastala položivši ruke na Renoldova bedra. Kartarina je progovorila.
“Ne koristite ruke. Držite ih tu. ”
Paulina ju je poslušala i zadržala je ruke na Renoldovim bedrima dok je uranjala glavu među njegove noge i uzimala kitu punim ustima.
Paulina mu je počela sisati kitu i svakim udarom snažno gurajući jezik na donju stranu Renoldove kite. Bila je izrazito svjesna da je sagnuta ispred Katarine s podignutom suknjom i gaćicama oko gležnjeva. Pitala se bi li mogla još jednom dobiti batine po goloj guzi. Umjesto toga, Paulina je osjetila milujući dodir na stražnjoj strani njezinih bedara, krećući se do vlažnih usana njene mačkice. Dodir joj je probio novu razinu topline preko kože. Paulina je zatim zatvorila oči i jače počela sisati kitu. Renold je dahtao kroz nos, ukočenih ruku sa strane.

Osjetila je kako Katarinini prsti prodiru duboko i tvrdo u njezinu pičku. Paulina je iz prethodnih susreta s Katarinom znala da joj ona neće dirati klitoris. Htjela je zaplakati, preklinjati ili nekako pomaknuti ruke da se makar malo dotakne, ali nije. Izlila je svoju frustraciju i čežnju u snažnije sisanje Renoldove kite koja joj je pulsirala pod jezikom.
Katarinini prsti su se izvukli iz Paulinine mačkice i njezin je glas odsječno rekao: "Stani! "
Paulina je stala, a renoldovo se cijelo tijelo trznulo. Još nije svršio, ali bio je bolno blizu. Paulinu je boljela čeljust od jakog sisanja, u kutovima očiju bile su joj suze, a maca jecala od olakšanja. Katarina je ponovno stavila ruku u Paulininu kosu, ali ovaj put sasvim nježno. Odvela je Paulinu na drhtavim nogama da se ponovno sagne nad stol. Paulina je svu svoju težinu stavila na stol, a lice joj je bilo naslonjeno na hladnu površinu. Stol se ispod nje osjećao sigurnim i čvrstim.
"Čuvajte se jedno uz drugo", uputila ih je Katarina, oslobađajući Paulininu kosu. Renold je zatim ustao i stao iza Pauline. Njezine gaćice na koljenima spriječile su je da šire otvori noge, ali dala je sve od sebe. Jednu joj je ruku stavio na bok, a drugom nježno milovao sljepoočnicu do linije šiški kose. Renold zatim zabija svoj penis u nju, dok je ona stajala na vrhovima prstiju, dopuštajući da je blaženstvo potpuno ispuni. Počeo je postojano jebati, a Paulina je zastenjala poput kujice. Iskoristila je priliku i provukla jednu ruku između nogu, a prstići su joj plesali u malim krugovima po klitorisu. Katarina nije ništa rekla na ovaj njen potez ali je mogla osjetiti njene vatrene oči na njoj i Renoldu koji se jako zabijao u njenu uzavrelu i pohotnu mačkicu.
Paulinovo uzbuđenje ponovno je skočilo i znala je da je blizu vrhunca. Gurnula se jako natrag u Renolda, a njihova su se tijela sve brže u izjednačenom ritmu kretala zajedno, doj joj se guza nabijala u njegov prednji dio bedara. Osjetivši nalet bijele topline duboko u sebi, Paulinovo uzbuđenje je preplavilo unutrašnjost njenog tijela. Njezin je orgazam procvjetao po cijelom tijelu, šaljući užitak kroz njezinu srž, spuštajući joj se niz noge do vrhova prstiju i zračeći nazad do njenih nadraženih i čvrstih bradavica. Potpuno izluđena i raščupane kose, Paulina je dopustila Renoldu da je podigne u stojeći položaj. Bez riječi, Katarina je stala ispred Pauline i zagrlila je, a njezine meke grudi pritisnule su Paulinine zašiljene bradavice. Paulina je samo zatvorila oči i pustila ih da se dodiruju dok je svoje ruke zamrsila u Katarininoj kosi. Kad je Paulina pomjerila glavu i otvorila oči kako bi poljubila Renolda posljednji put, shvatila je da ljubi samo zrak.
Paulina je drhteći stajala sama i polugola u starom uredu. Naslonila se na veličanstven stol i osvrnula se na stare fotografije koje su šutke visile na zidovima oko nje. Vratila je grudi natrag u grudnjak i poravnala košulju. Navukla je gaćice na golu guzu i popravila suknju. Podigla je čarape do bedara i počešljala kosu. Nakon što se uredila da izgleda pristojno, skinula je kardigan s kvake i izašla iz ureda. U kuhinji je priključila aparat za kavu i kliknula na postavku kako bi napravila najveću količinu koju stroj dopušta. Zatim je prohodala knjižnicom, palila svjetla i uključivala računala.
Vratila se do aparata za kavu, napunila šalicu kave i odnijela sa sobom zajedno s vrhnjem od vanilije do svog stola. Tamo je izvukla knjigu. Uvijek je malo čitala uz jutarnju kavu prije početka posla. Paulina nije mogla vjerovati da je ovo njezin život. Radila je u knjižnici, pomagala svojoj zajednici i nosila slatke haljinice s samostojećim čarapama do bedara. I povrh svega, uživala je u šalici kave i čitanju svako jutro nakon zadivljujućeg orgazma.

Nakon ispijene pola šalice kave i još nekoliko pročitanih stranica u njezinoj knjizi, ulazna vrata su se s treskom otvorila i stigla je njezina prva današnja koleginica. Helena nije ni rekla dobro jutro dok je bacala torbu na stol i otišla do kuhinje da skuva kavu. Kad se ponovno pojavila, prišla je do Paulininog stola kako bi nadopila svoju kavu vrhnjem od vanilije.
"Hvala vam što ste svaki dan dolazite ranije da zajedno pijemo kavu", rekla je Helena. "Ne znam što bih bez vas, zaista. "
"Zadovoljstvo mi je", rekla je Paulina, odloživši knjigu i uključila računalo za početak radnog dana. "Uistinu, jest. "
Paulina nije bila sigurna što ima u vezi s ljudima koji nisu stvarni, barem više nisu stvarni. Ali obožavala je svoje ljubavnike. Znala je da su oni povijest i nisu baš stvarnost ali svakako su bili bolji od fikcije

Podijeli:

Povezane teme

Moja nova cimerica

Moja cimerica je kurva. Ne mislim pri tome da je "laka" cura, radodajka, lokalna droca, drolja, kurvica, flundra ili fufa. Martina je baš prostitutka. Dugo joj nisam htio reći što sam otkrio, ali m...

Pročitaj više

Dosadno predavanje

Pušio sam cigaretu za cigaretom ispred zgrade fakulteta. Kava mi je bila na podu. To mi je bila druga kava. Prvu sam popio nešto prije šest sati ujutro. Svako jutro probudim se oko pet sati kako bi...

Pročitaj više

Moja ujna ne zna reći ne

Kada krenu ljetni praznici mama i tata me uvijek spakiraju i pošalju na bus do maminog starijeg brata i njegove nove žene Ingrid. Moj ujak Matko je nedavno navršio okruglih 50 godina, a njegova dru...

Pročitaj više

Trudnica na masaži

Bokić svima, moje ime je Miška! Imam 22 godine i trudna sam nešto više od 6 mjeseci. Baš sam uzbuđena! To je moja prva bebica, a mom dečku Janu druga. Zalomilo mu se dijete kada je bio u srednjoj š...

Pročitaj više

Prekršio sam kućni red

Nesreća nikada ne dolazi sama. Barem tako kaže moja baba Anka. Želio bih se predstaviti na početku i reći svoje pravo ime. Zovem se Nikša i imam dvadeset godina. Visok sam, dobro građen, sportaš u ...

Pročitaj više

TELEFONSKI SEX UŽIVO

SUPER OGLASI OSOBNI KONTAKTI

NAJNOVIJI ČLANCI

Izabrala sam onoga koji je bio veći

Od osnovne škole nas uče skromnosti i poniznosti. U trenucima kad nam se nešto ponudi u životu trebamo biti zahvalni na ukazanoj prilici i svjesno sebe staviti u drugi plan. Ta pravila pokornosti sam slijedila veći dio svoje mladosti i pri tome se doživljavala beskorisnom i beznačajnom. Zar je moguć...

Pročitaj više

Moja nova cimerica

Moja cimerica je kurva. Ne mislim pri tome da je "laka" cura, radodajka, lokalna droca, drolja, kurvica, flundra ili fufa. Martina je baš prostitutka. Dugo joj nisam htio reći što sam otkrio, ali me je ta tajna izjedala. Nakon tri tjedna, odlučio sam prekinuti šutnju i suočiti se s njom. Sjeo sam...

Pročitaj više

Kupio sam joj sladoled

U to vrijeme sam bio zaposlen kao trgovački putnik jedne prilično ugledne firme. Obilazio sam okolne države i posjećivao našu mrežu prodavaonica. Pošto sam bio svježe oženjen uvijek sam s nestrpljenjem čekao trenutak povratka kući. Nije mi padalo na pamet da ulazim u bilo kakve usputne avanture i ti...

Pročitaj više

Najnoviji forum postovi

Korištenjem ove web stranice pristajete na korištenje kolačića. OK Saznaj više